Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected] Кадър 7/8 твНервите на водещия сутрешния блок

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg Кадър 7/8 твНервите на водещия сутрешния блок
Коментари Харесай

Виктор Николаев с опънати докрай нерви след едносрични отговори за окованото с вериги момиче

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected] 

Кадър 7/8 тв

Нервите на водещия утринния блок на Нова тв Виктор Николаев бяха на ръба да се скъсат по време на изявление с Бисерка Йорданова, шеф отдел Закрила на детето в Провадия, която трябваше да обясни какво са открили обществените по случая с окованото с верига 14-годишно момиче, само че в множеството случаи отговаряше едносрично и неразбираемо. 

Момичето е настанено в семейство на близки и родственици от 7 години, като ежемесечно са правени инспекции до изключителното състояние в България. Лелята, на която е поверено момичето, поставя положителни и адеватни грижи за него, безапелационна бе в ефир Йорданова. 

Момичето е открито, оковано с верига, като катинара е бил закачен за крайници му, а свободния завършек на веригата е бил завързан за крайници на леглото. Аз също не го одобрявам това. Детето е напълно съответно. Обяснява оковаването с това, че е бягала от у дома, с цел да се събира с компанията си, уточни Йорданова.

В никакъв случай това не е естествена мярка за едно дете. То сега е настанено в предпазена среда и те първа ще се вземе решение за развъждането му, уточни тя.

Доколкото имам информация детето за първи път е връзвано. Това е станало от вечерта до момента в който избяга през нощта. Вързано е било откакто лелята си ляга, то се е навечеряло, отговори Йорданова на въпрос дали до момента в който момичето е било вързано за леглото е имало достъп до тоалетна. 

" Имате ли потребност от помощ от професионална от други експерти, които да проучат случая в елементи? ", попита Виктор Николаев. 

" Ами да, ние работим всички институции дружно сега ", отвърна тя. И добави, че може би детето няма да се върне при вуйна си. Момичето също не може да изясни за какво го прави - бягствата, противообществените прояви. Няма принуждение по отношение на нея през тези 7 години, откогато то живее при вуйна си. 

Случаят буди безпокойствие, което е още по-голямо след този диалог дали всичко ще се обясни от експертите, които работят на място по случая, приключи Виктор Николаев тематиката. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР